Maj 2018
P W Ś C P S N
« Kwi    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Licznik odwiedzin: 0

Składniki:

  • 30 dag twarogu
  • pęczek szczypiorku
  • rzodkiewki
  • 3 jajka
  • sól i pieprz

Sposób przygotowania: 

Szczypiorek i rzodkiewkę umyć.

Szczypiorek drobno posiekać, rzodkiewkę pokroić w kostkę, jajka ugotować na twardo i zetrzeć na tarce.

Całość połączyć z serkiem, przyprawić pieprzem i solą.

 

Inne pomysły, składniki na pastę twarożkową :

  • pestki słonecznika, dyni
  • starty ogórek
  • suszone zioła
  • gęsty jogurt

Baza pod pastę twarożkową- Pieczywo Wasa.

 

SDC15952 SDC15977 SDC15979

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *